Αντίγραφο του Peach and White Ballet Dance Theatre Poster

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Ο χώρος τέχνης και πολιτισμού Εύπολις- art σε συνεργασία με την ηθοποιό Εύα Κεχαγιά διοργανώνει ένα νέο εκφραστικό πρόγραμμα.

”Θεατρικοί δρόμοι έκφρασης”

Οι θεατρικοί δρόμοι έκφρασης είναι μια εκπαίδευση μέσω ενός βιωματικού τρόπου προσέγγισης. Θα έχουμε τη δυνατότητα να κατανοήσουμε τον κόσμο που μας περιβάλλει, να εκφραστούμε δημιουργικά, να αναπτύξουμε τη φαντασία μας, να αναγνωρίσουμε την αξία της συνεργασίας και της αρμονικής λειτουργίας μέσα στην ομάδα και να αναπτύξουμε τα εκφραστικά μας μέσα.

Είναι μία διαδικασία επικοινωνίας και δημιουργίας που σέβεται απόλυτα την ανάγκη του ανθρώπου να εκφράσει τον εαυτό του προσπαθώντας να βρει το χώρο του μέσα στην ομάδα, στην οικογένεια του, στην κοινωνία και στον κόσμο.

Δωρεάν μάθημα γνωριμίας την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019 ώρα 19:00-21:00

 

Το πρόγραμμα θα αρχίσει την Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019 και κάθε Τετάρτη από 19:00 ως 22:00 στο χώρο του θεάτρου μας.

Αιτήσεις συμμετοχής ως την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019. Ομάδες έντεκα ατόμων. (Περιορισμένες θέσεις).

                                                                             Υπεύθυνη προγράμματος

                                                                                         Εύα Κεχαγιά

                                                                           Ηθοποιός

                                                                       Τel. 6945-826099

                                                                       eva.kexagia@gmail.com

Η Εύα Κεχαγιά αποφοίτησε από τη σχολή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος το 2001. Από το 2012 μέχρι σήμερα, έχει αναλάβει το θεατρικό εργαστήρι, στο Xατζηκυριάκειο ίδρυμα, στο Dance Cultural Centre, στο Κέντρο Ημέρας Βαβέλ κ.ά., για ενήλικες και παιδιά.

Την τελευταία δεκαετία έχει συνεργαστεί με το Κρατικό Θέατρο, Εθνικό Θέατρο, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Θέατρο Πορεία κ. ά, καθώς και με τους σκηνοθέτες Κωνσταντίνo Ρήγο, Αιμίλιο Χειλάκη, Cezaris Grauzinis, Renate Jett, Χρήστο Λύγκα, Γρηγόρη Αποστολόπουλο, Γιάννη Παρασκευόπουλο, Σωτήρη Καραμεσίνη,κ.ά.

Συμμετείχε σε ραδιοφωνικές εκπομπές θεατρικού λόγου στο ραδιόφωνο του Σκάι, στο ιντερνετικό ραδιόφωνο www.toradiofono.grΕπίσης επιμελήθηκε και παρουσίασε μία σειρά εκπομπών κλασσικής μουσικής στο ραδιόφωνο της Εκκλησίας της Ελλάδος και στον Flash 96FM.

 

 logo

Έγγελη 10 Ν. Κόσμος, Αθήνα τηλ.: 215 545 1110, 6980 529535

www.eupolis.net e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.